Hej! Jeg hedder Rebekka og jeg står bag siden her. Jeg er mad entusiast og fermenteringsnørd med en kæmpe passion for surdej, samt ærlig og sund mad af gode råvarer.

Til dagligt bor jeg i Vestjylland med fødderne i Vesterhavet sammen med min dejlige kæreste Roald, og vores hund Rolf. Til dagligt er jeg lærerstuderende og har undervisingsfagene; Engelsk, Biologi og Madkundskab på VIA Unversity College, Nr. Nissum. Jeg er opvokset på landet på en stor svineproduktion, så helt fra barnsben har det været naturlig for mig at deltage i alt fra svinepasning, slagtning og jagter, til køkkenhave og madlavning. Jeg har aldrig været i tvivl om at jeg skulle lave noget indenfor madverdenen. Jeg elsker at eksperimentere, nørde surdej og fotografere og alt dette deler jeg på min blog. Her finder du alt lige fra smørbløde brioche burgerboller til sundere surdejsbrød og jeg håber jeg kan give dig lyst til at hoppe en tur i forklædet og tage en tur i køkkenet.

Jeg håber Du vil bage med!

Ligger du inde med et spørgsmål eller en forespørgsel så tøv ikke med at kontakte mig på: brokmanrebekka@hotmail.com

Om mig 1
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.