Skip to content
  • Forside
  • Kategorier
    • Boller
    • Kager
    • Sødt og Snacks
    • Surdej
    • Brød
  • Om mig
  • Book mig
    • Teambuilding
    • Kurser
    • Konfirmationer, Bryllup, Barnedåb
Menu Luk
Alle opskrifter, Boller, Sødt og Snacks

Ostebrud med hvidløg

Lune, snaskede, bløde ostebrud med hvidløg. Jeg elsker at spise brødbrud. Det der med at sidde og rive det fra hinanden, spise det i små bidder. Brød der ikke behøves pålæg er noget af det bedste, især når det trækker lækre strenge af smeltet ost, og samtidig smager lidt af hvidløgssmør … Amen altså.

De her ostebrud er lette og luftige, men samtidig snaskede og mættende. De er geniale som tilbehør til supper, gryderetter, simreretter og naturligvis også til alle de skønne sager vi skal have på grillen til sommer. Foretrækker du lidt grovere ostebrud kan du udskifte speltmelen med groft speltmel eller groft hvedemel.

  • Ostebrud med hvidløg 1
  • Ostebrud med hvidløg 3
Reklamelinks er markeret med*
Ostebrud med hvidløg 5

Ostebrud med hvidløg og surdejsrester

5 fra 1 stemme

Ingredienser

  • 300 g Vand
  • 10 g Gær
  • 30 g Surdejsrester
  • 1 tsk Honning
  • 320 g Hvedemel
  • 200 g Speltmel
  • 7 g Salt
  • 40 g Smør (blødt)
  • 3 fed Hvidløg
  • 1 Æg
  • 100 g Ost (eller efter behov …)

Instruktioner

  • Rør gæren og surdejen ud i vandet og rør honning i. Kom mel og salt i og ælt til dejen er smidig og glat. Tilsæt det bløde smør og ælt det ind i dejen. Lad dejen hæve i 1 time ved stuetemperatur til dobbelt størrelse.
  • Vend dejen ud på bordet. Lav en fordybning i midten og kom groft revet ost, hakket hvidløg og æg i. Fold dejen ind over fyld og hak dejen i mindre stykker med en dejdeler. Tag dej fra og saml det sammen i små brud, og placer det på en bageplade beklædt med bagepapir. Kom husholdningsfilm og et viskestykke over bruddene og lad dem efterhæve i 30 minutter. Tænd ovnen på 220 grader varmluft og bag gulerodsbrudene i 12-15 minutter til de er gyldne

Noter

Jeg bager to plader af gangen i 2 og 4 rille i ovnen.
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @rebekkabrokman på instagram.
  • Ostebrud med hvidløg 7
  • Ostebrud med hvidløg 9
Abonner
Giv besked om
guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
Loading...
Tidsskema over Surdejsbagning og Opskrift på Surdejsbrød med Rug 11
Annonce
Tidsskema over Surdejsbagning og Opskrift på Surdejsbrød med...
Banankage med Luksus Chokolade Ganache 13
Banankage med Luksus Chokolade Ganache
Eftermiddags kaffebrød 15
Eftermiddags kaffebrød
Rosmarin boller 17
Rosmarin boller
  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
  • Email
  • Forside
  • Om mig
  • Boller
  • Kager
  • Sødt og snacks
  • Surdej
  • Brød
  • Book mig
  • Kurser
  • Teambuilding
  • En bid af brødet
  • Powered by BloggerSpace
© 2018-2020 BloggerSpace. All rights reserved.
Luk menu
Siden benytter cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Ved at bruge siden, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere.
Luk