Start med at tage Æg, Smør og mælk ud af køleskabet. Lun mælken til lillefinger lun, eller ca. 37 grader. Vej sukker, af i en skål og rør mælken i til sukkeret er opløst, tilføj surdej og æg, og rør godt sammen til alt er opløst.
Vej melet, kardemomme og saltet af og ælt godt sammen til det er homogent.
Tilsæt smørret lidt af gangen og ælt smørret helt ud i dejen inden du tilsætter en ny klump smør. ælt til galt og ensartet.
Lad dejen hæve et lidt lunt sted i 3-4 timer.
Når dejen er hævet ca 40-50 %, vendes dejen ud på bordpladen. Del dejen ud i 12 hvedeknopper á 90 g pr knop. Spænd bollerne op og læg i et ovnfast fad eller på en bageplade så de kan hæve sammen. Lad dejen hæve et lidt lunt sted i 3-4 timer til de er hævet 40-50%.
Sæt i køleskabet natten over.